Sluta röka: belöna dig med en fin parfym med ljuvlig doft

Det kan vara riktigt svårt att sluta röka. Därför kan det vara smart att ge dig själv en riktigt bra belöning när du lyckas: en fin parfym. Det passar bra att gå från cigarettrök till att lukta fräscht och gott.

Härligt doftande parfym

Ska sanningen fram så luktar inte cigarettrök så gott. Om du röker vill du inte bara sluta röka för att leva mer hälsosamt, du vill naturligtvis också lukta härligt. Ha en fräsch air kring dig. Då är det smart att satsa på en riktigt bra parfym. Det är både en hjälp när du slutar att röka, och en jättebra present till dig själv när du har lyckats. Genom att bygga upp ett eget parfymförråd med märken som Armani, Gucci, Clean och Diesel i ditt badrum har du alltid en skön klassisk parfym att välja på. Oavsett tillfälle och hur du känner dig så luktar du underbart. Köp Armani och Gucci hos Parfym och bygg upp din parfymhylla.

Parfym – en perfekt belöning

När du slutar att röka måste du vara snäll mot dig själv. Det är svårt att fimpa för gott. Ta gärna hjälp av andra. Det kan hända att du misslyckas, men ta bara nya tag och fortsätt arbeta på att en dag bli helt rökfri. Det underlättar också om du belönar dig själv. Du kan med fördel faktiskt börja belöna dig innan du ens har slutat röka helt och hållet. Om du lyckas gå från 15 cigaretter per dag till tio, så är det ett bra delmål. När du sedan lyckas gå från tio cigaretter till bara fem om dagen, så har du förbättrat din hälsa avsevärt. Genom att dela upp din hälsoresa i delmål är det mycket lättare att lyckas. Och vad finns det då för bättre belöning än just parfym? Att gå från att leva med rökdoft till att bära en fräsch dyr parfym som gör både dig och omgivningen gladare.

Bygg upp din parfymhylla

Parfym handlar inte bara om doft utan också om skönhet. En parfymflaska är ett konstverk i sig själv. Det är snyggt att kunna rada upp parfymflaskorna bredvid varandra. Du ska satsa på riktiga parfymer, då kommer doften hålla på ett helt annat sätt än billigare parfymer. Du vill inte börja lukta gott, för att parfymmolekylerna sedan ska förändras. Eftersom parfymer är relativt dyra så kan det ta ett tag att bygga upp ditt förråd, men se det som en livsstilsinvestering. Det är också lite grann av en hobby att hitta underbara parfymer som du verkligen gillar. Då kan du känna dig säker på att alltid vara fräsch, både på arbetet, på festen, på dejten och på bröllopet. Det är också roligt att samla på vackra parfymflaskor, att köpa alla editions av ditt favoritmärke som kommer ut.